A Nemzeti Művelődési Intézet Kölcsey Ferenc Himnusz című költeménye befejezésének 200. évfordulójára emlékezve, és az országos programsorozathoz kapcsolódva, alkotó pályázatot hirdetett a szakköri közösségek részére.

Megjelent a legújabb kiadványunk "Kárpátalja viseletei" címmel, amely a Kárpátalja Kincsei projekt keretében megjelent könyvek sorát bővíti. Megjelenését a Geofolk, népek viseletei gyűjtemény kárpátaljai kiállítás-sorozat és Dávid Botond fényképész munkája ihlette, aki megörökítette a Kárpátalján megtalálható hagyományos viseleteket.

Egy exclusive eseményen vehettünk részt október 25-én.A Kempinski Hotel Corvinus Budapest és az Ar2day Gallery szervezésében került megrendezésre a Kempinski Art Soirée "Symphony" című est, melyen Hanyu Zsolt festőművész kiállítása mellett a meghívottak Tünde Hrivnák By Me Treasure divatkollekcióját is megcsodálhatták. Rendkívül megtisztelő volt...

Gazdag színházi program várta a közönséget a Vásárhelyi Forgatagon, ahol összesen 11 előadást mutattak be. A programban szerepelt Szűcs Nelli önálló estje Fedák Sáriról, amelyet a Spectrum Színházban tekinthettek meg az érdeklődők.