Hamarosan zárul a vizsgafelület a szakkörvezetők számára

2023.07.13

Közeleg a határidő a szakköri csomagok megszerzéséhez szükséges vizsgákra, ezért most már csak néhány nap áll rendelkezésre a jelentkezők számára. A Tudásunkkal kézen fogva a közösségekért 2023 programban való részvételhez elengedhetetlen a szükséges online tesztek teljesítése, ezért ne halasszák tovább, vizsgázzanak le még ma!

A jelentkezéshez szükséges vizsgákat július 16-án, vasárnap éjfélkor zárják le, így ez az utolsó lehetőség a részvételre. Azok a személyek, akik nem teszik le a szükséges online teszteket, sajnos nem vehetnek részt a Tudásunkkal kézen fogva a közösségekért 2023 programban.

A szakköri csomagok megszerzése kiváló lehetőséget jelent azoknak, akik szeretnék elmélyíteni a tudásukat és aktívan részt venni a közösségfejlesztésben. A program során olyan tudásra tehetnek szert, amely elősegíti a hatékonyabb és eredményesebb munkát a különböző közösségi projektekben.

Fontos megemlíteni, hogy a programhoz való csatlakozáshoz nemcsak az online teszteket kell teljesíteni, hanem megfelelő előképzettséggel és elhivatottsággal is rendelkezni kell. A Tudásunkkal kézen fogva a közösségekért 2023 programban csak azok a jelentkezők vesznek részt, akik megfelelnek a program által támasztott követelményeknek.

 Azok, akik részt vesznek a programban és sikerrel teljesítik a vizsgákat, értékes tudást és tapasztalatot szereznek, amelyeket a közösségi projektekben kamatoztathatnak. Ezáltal hozzájárulhatnak a közösség fejlődéséhez és jobbá tételéhez.

Látogassanak el a jogyakorlaton.hu oldalra, és vizsgázzanak le még ma! Legyenek részesei egy olyan kezdeményezésnek, amelynek célja a tudás és tapasztalat megosztása a közösségek javára. Mindenkinek sok sikert kívánunk! Vizsgázzanak le, és segítsenek építeni egy erősebb és összetartóbb közösséget!