BY ME Treasure divatbemutó az Orbán-napi Hegyi Vigadalmon

2023.05.28

A BY ME Treasure kárpátaljai beregi szőttessel és nagydobronyi keresztszemes hímzéssel díszített kollekciók divatbemutatójára került sor Oszkón május 28-án  az Orbán-napi Hegyi Vigadalom alkalmával! Az eseményen lehetőség volt megismerkedni a lenyűgöző BY ME Treasure divatkollekcióval, mely a kárpátaljai kézi hímzések és szőttesek iránti szeretetből született.

A BY ME Treasure kollekció egyedi tervezésű ruhákon örökíti tovább a Kárpátaljáról származó kézimunkák szépségét és hagyományait. Ezek a ruhaköltemények igazi luxus kategóriájú darabok, melyek a kortárs divat legjobbjait ötvözik a hagyományos kárpátaljai motívumokkal.

A kollekció küldetése, hogy megőrizze, megismertesse és továbbadja kulturális identitásunkat és értékeinket a fiatal generációk számára itthon és külföldön egyaránt. A BY ME Treasure ruhákat olyan hölgyeknek ajánljuk, akik szeretnének egyedülállóan és elegánsan öltözködni nem csak a munkahelyükön, hanem az élet minden területén. Számukra fontos az identitásuk és kultúrájuk megmutatása az öltözködésükön keresztül.

A BY ME márka tulajdonosa, Hrivnák Tünde, Pro Urbe díjas és nemzetközileg elismert divattervező. Hrivnák Tünde elképesztő tehetsége és szenvedélye az öltözködési kultúra iránt tükröződik a kollekció minden darabjában. Az egyes ruhák tervezése során törekszik a harmóniára és az eleganciára, miközben a hagyományos kézimunkák és motívumok modern és lenyűgöző megjelenését valósítja meg.

Az Orbán-napi Hegyi Vigadalom alkalmával tehát lehetőség nyílt első kézből megtekinteni ezeket a mesés darabokat. Izgalmas divatbemutatót láthatott a közönség. A BY ME Treasure kollekció által a kárpátaljai hagyományok és a kortárs divat találkozik.  A hagyományokat tiszteletben tartva új és modern stílusban ragyognak fel Kárpátalja kincsei.